Adoptér en hund

Adoptér en hund

Af Campfire Lars - 09. Mar 2020

Adoptér en hund og gør en forskel

Alle fortjener en familie og et kærligt hjem. På vores internat i Tranbjerg J ved Aarhus kan du adoptere en hund og give den et nyt liv.

Vores internat modtager hunde af mange forskellige årsager. Ofte er årsagen, at ejeren ikke er i stand til at have hunden længere, for eksempel fordi

  • ejeren skal flytte til en ny bolig og ikke må have hund der
  • ejeren føler, at hundens behov ikke kan opfyldes i den nye bolig
  • ejerens dagligdag har måske ændret sig så meget, at hunden ikke kan blive aktiveret så meget, som den har behov for.

Så er det bedre at træffe den svære beslutning at aflevere den på et internat, så den kan blive adopteret til et nyt godt hjem.

Når hunden ankommer til vores internat bliver den tjekket af en dyrlæge, og vi vurderer dens adfærd. Ved at vurdere hundens adfærd kan vi finde ud af, om hunden kan trives godt sammen med andre kæledyr og med børn – og om den er klar til adoption nu eller senere. Nogle hunde har brug for, at vi arbejder med den, for at den bliver klar til en ny kærlig familie.

For eksempel har nogle af hundene været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra hundens og vores side at rette op på dette. Men det er vores passion at hjælpe – og vi er glade for, at du, som er interesseret i at adoptere en internatshund i nød, vil være med. Adoptér en hund og gør en forskel.

LÆS MERE

Find din nye bedste ven

Inden du adopterer en hund fra vores internat

Er du interesseret i at adoptere en internatshund? Dette bør du vide, før du overvejer at adoptere fra vores internat.

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne. Når du adopterer en hund skal det gerne være en gevinst for både hunden og for dig.

Vi har desværre heller ikke adoptionsventelister. Alle vores adoptionsklare hunde kan findes i sektionen ovenfor.

Det er også vigtigt, at du og din familie gør jer nogle vigtige overvejelser, inden I adopterer en hund. På den måde er chancen størst for, at I får et godt liv sammen. Vi hjælper jer på vej: Adoptér en hund – vigtige overvejelser.

LÆS MERE

Den gode start i nyt hjem

Hvordan sikrer du dig den bedste start på livet sammen med din nye hund? Vi hjælper jer på vej!

Når du kommer og adopterer din hund, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder, snacks og godbidder med fra vores internatsbutik.

Alle vores hunde får kvalitetsfoder fra danske Essential Foods, mens de bor på internatet.

Det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos hunden, der har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Hvordan giver du din hund en god start i din familie? – få gode råd: Hundens første tid i hjemmet.

Læs også vores pasningsvejledning helt gratis: Pasningsvejledning for din hund.

LÆS MERE

Adoptér en hund – pris

Hvad koster det at adoptere en hund fra vores internat?

Alle vores hunde er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, mærket, registreret og givet første del af vaccine: kr. 3.200,-

Alle vores hunde registreres i: Dansk Hunderegister.

LÆS MERE

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.