Hilsen fra Fie og Sofus

Af Helene Sylvester - 08. Aug 2021

Fie og Sofus stortrives hos deres nye skønne familie!

Her en lille sommerhilsen fra Fie og Sofus. 

Hej Alle

Hermed en lille hilsen fra Fie & Sofus første uge i deres nye hjem,

det har været en helt fantastisk uge, og begge hunde fungerer meget fint og er allerede godt integreret i familien, vi har været på lange gåture i skoven og ved vandet samt rundt i kvarteret, hvilket hundene elsker, og begge ved allerede hvor de bor nu.

Der bliver stadig vogtet i haven når naboens hund gør, eller der er andre ikke kendte lyde, men også det går bedre og bedre for hver dag. Vi har mødt mange forskellige hunde på vores gåture, og i de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre at gå forbi, uden at de er ved at kvæles i snoren (som de første par dage) vi har også hilst på nogle forskellige hunde, i alle størrelser, og det går bare bedre og bedre.

Hundene har været med på ture i bilen, og det elsker de ligeså højt som de mange lufte ture, og i dag har de været på besøg hos deres ”kusine” hund Tiny, labrador på 5½ år, og det var en kæmpe fornøjelse, alle 3 hunde accepterede hinanden fra første færd. 

Vi er meget glade for begge hunde, og vi er helt sikre på at de også trives med deres nye hundeliv de spiser godt, og sover fint i hver deres hundekurv i soveværelset.

De kærligste hilsner fra Fie og Sofus’ mor og far!

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.