Hilsen fra Cheeky

Af Laerke - 07. Jan 2021

Cheeky har fundet sit drømmehjem

Her er en lille hilsen fra Cheeky og hendes nye familie:

For 6 uger siden fik vi overdraget vores dejlige Cheeky som er en Parson Russel Terrier.
De første dage var Cheeky naturligvis usikker på os og alt i vores hjem.

Hun løb uroligt frem og tilbage foran skabe, borde m.v. Vi fandt hurtigt ud af, at løfte hende op, således at hun kunne se, hvad der var i skabene m.v. Dette fik hende til at falde til ro og nu har hun fuld kontrol over, hvad vi har i huset.

Vores sommerhus holder Cheeky meget af, der er en stor indhegnet grund som Cheeky boltre sig på. Pindsvineboligen har vi givet et ekstra hegn, så Cheeky kun kan se boligen på afstand.
Egernboligen er oppe i et gammelt højt træ, og Cheeky bruger megen tid på at lære at klatre som et egern. Cheeky er helt klart en eminent lille jagthund.

Cheeky er nu en dejlig, aktiv, kærlig og sjov hund, der følger med i alt hvad vi foretager os.
Vi takker for Jeres venlige behandling, da vi fik overdraget vores dejlige Cheeky.

Hilsen Cheeky

Hilsen fra Cheeky

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.