Hilsen fra Fie

Hilsen fra Fie

Af Helene Sylvester - 06. Aug 2021

Fie kunne ikke have ønsket sig en bedre familie

Her er en hilsen og opdatering fra skønne Fie der blev adopteret tilbage i 2016.

Hej,

Vi adopterede Fie i 2016 da hun var et halvt år gammel.

Fie havde på det tidspunkt fået til vane at bide i ting, hvilket var noget hendes tidligere ejer og adoptanter havde lært hende.

Det har derfor været vigtigt for Fie med faste rammer og rutiner, og i dag mærker vi ikke noget til det. Fie har altid været meget glad og omsorgsfuld, både overfor mennesker og andre hunde.

Hun elsker mad, leg, store kram,og masser af mysser. Hun springer altid bare ud i tingene uden at tænke særlig meget over det. Det kom bl.a. til udtryk ved at hun frygtløs hoppede ud i en sø hvorefter hun sank som en ubåd, da hun ikke havde været i vandet før. Da hun kom op igen så hun helt forkert ud i hovedet.

Hendes positive personlighed og frygtløse nysgerrighed er inspiration for os, og vi priser os lykkelige over at have hende i vores liv.

De kærligste hilsner fra Fie og hendes familie. 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.