Hilsen fra Loke

Af Laerke - 18. May 2020

Hvalpen Loke er blevet teenager i sit nye, kærlige hjem

Alle på internatet faldt pladask for hvalpen Loke, da han i 2019 fik nyt midlertidigt hjem hos os. Han har siden fundet sit drømmehjem – og vi har fået en lille hilsen fra hans nye familie:

Hvis nogle er nysgerrig på om Lokes hale stadig er al for lang i forhold til resten af kroppen, eller om hans hoved stadig er meget større end resten af kroppen. Så kan jeg sige nej 😀 Han er blevet en rigtig flot teenager, og opfører sig rigtig som en teenager 😀

Det er tydeligt, at han bare har fået det så godt. I starten var jeg lidt nervøs for ham, da han fx var utryg ved at hoppe ind i bilen, da han var bange for at han skulle køres væk, og ville ryste hele vejen i bilen. Og han skulle altid hurtig ind i huset efter en gåtur, fordi han skulle sikre sig, at han ikke blev taget væk. Men nu elsker han køreturer, fordi han ved han ikke skal væk mere, og han kun skal ud til noget sjovt. OG nu kan vi slet ikke få ham ind igen, han elsker at være ude.

Han har også fået sig en ”mentor” Figo, som er en rigtig dygtig jagthund, som Loke får lov til at komme med ud i skovene. Det så sødt at se hvordan han efterligner Figo. Han er også kommet i hvalpeskole, og han eeeelllssskkker det. Min far siger, at han består med stort 12-tal i nogle øvelser, og i andre øvelser dumper han stort :D. Så alt i alt, han er blevet så glad en hund, og der er ingen problemer (udover de typiske teenageproblemer).

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.