Hilsen fra Lucy

Af Anne - 22. Sep 2020

Lucy startede livet uden fast hjem. Nu er hun aldrig alene i verdenen igen.

I juli-måned blev en ung husky indleveret på vores internat. Hun var bange og helt alene – ingen vidste nemlig helt, hvor hun var kommet fra. Efter samarbejde med politiet og en husky-ekspert, fandt vi dog snart frem til, at hunden hed Lucy – og at hendes ejer ikke ville have hende igen. Alt håb var dog ikke ude for Lucy. Den helt rigtige familie dukkede nemlig op. De har nu sendt os en hilsen og nogle helt fantastiske billeder fra deres nye liv sammen:  

Lucy har det fint og er ved at falde godt til ro.

Der har selvfølgelig været lidt der skulle tilpasses, men vi kan næsten se forbedringer hver dag.

Jeg prøver at få hende over på tørfoder, men det har været en lille udfordring, men skal nok gå dog hun er lidt en bestemt dame.

Som I kan se kommer hun med lidt rundt, og det nyder hun bestemt. Det bliver også til lidt ture uden snor og det klarer hun også fint.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.