Hilsen fra Walther

Af Laerke - 06. Jan 2021

Walter fik verdens bedste julegave – en skøn familie

Her er en lille hilsen fra Walter: 

Kæreste Lena og resten af flokken

Jeg har det fantastisk! Der er så meget natur og så mange lugte, så meget at snuse til og heldigvis for mig, så vil Lisa og Jesper rigtig gerne gå lange ture med mig! De har givet mig en rigtig lang snor, de kalder det en Sporline og den kan jeg bare komme rigtig langt med! Nogle gange føles det som om jeg slet ikke har snor på, og når jeg løber rigtig stærkt bliver jeg nogle gange lidt forvirret når jeg stopper brat – hvorfor er snoren ikke længere?

Lisa og jeg gik en laaaang tur ind til byen i dag og så mødtes vi lige pludselig med rigtig mange andre hunde. Lisa siger det er hundetræning og at vi skal derop igen på torsdag, hvor jeg skal starte rigtigt med at lege og lære. Der var mange store hunde og de var alle sammen rigtig søde. Vi legede og hilste på hinanden. De siger jeg lige skal lære at hilse ordenligt, jeg er måske lidt voldsom og for ivrig og så bliver de andre hunde lidt bange, men jeg vil bare SÅ gerne lege!

Lisa og træneren siger jeg nok skal blive rigtig god til det hele og få lov til alting, med tiden. Dét glæder jeg mig bare SÅ meget til!

I mandags var jeg alene hjemme, sådan rigtigt, for første gang. Jeg opførte mig pænt og blev belønnet med en kæmpe stor papkasse! Der var bl.a. mit nye halsbånd og hundetegn, så nu står der at jeg hører til hos Lisa og Jesper. De siger allesammen jeg ser rigtig flot ud med det, så jeg viser det stolt frem til alle jeg møder. Men papkassen var nu altså den bedste belønning!

Lisas forældre siger jeg er forkælet. Jeg har fået 2 senge med memory skum, én for foden af Lisa og Jespers seng og én i den store entré hvor jeg er når jeg er alene.

Jeg har også fået en stor rund meget blød pude som ligger i stuen. Lisa kalder det en donut, men den smager altså ikke ret godt. Lisa siger jeg skal ligge godt uanset hvor jeg er, for jeg skal holde i mange år og så plejer Jesper at ryste lidt på hovedet og grine.

Nytårsaften var en vild aften! Der var så mange lys i luften og så meget at holde øje med hele tiden. Lisa og Jesper sagde jeg ikke måtte komme med ud da himlen rigtigt lyste op, så jeg sad pænt og kiggede på himlen inde fra entreen. Jeg ville SÅ gerne fange alt det lys, især når det løb rigtig stærkt lige op i himlen nede fra jorden af, men det måtte jeg ikke. De siger det er farligt, men det forstår jeg ikke – det er jo bare lys der glimter

Hilsen fra Walther

Jeg har også fået mit første bad. Vi går rigtig mange ture når der er mørkt, og lange ture. Jeg elsker det, for så er alle dyrene ude og der er SÅ meget at lege med og jage og snuse til. Og så fandt jeg noget i grøften jeg bare syntes duftede SÅ godt, så da Lisa kiggede væk SKYNDTE JEG AT RULLE MIG I DET! Hun skældte mig ikke ud, men sagde jeg var en klam hund – vi gik lang tid efter og jeg legede og hyggede mig. Så jeg troede hun også syntes jeg duftede godt! Mit nye halsbånd duftede godt og selen og snoren og JEG duftede godt! men Jesper tog mig med i bad da vi kom hjem, så nu ved jeg at “klam hund” ikke er at dufte pænt. Det er nemlig ikke ret sjovt at komme i bad skal jeg sige jer! Så hellere rende i en vandpyt!

Ej venner, der sker bare SÅ mange ting og jeg lærer bare så meget nyt hele tiden!

Og så kommer Lisa og Jesper altid tilbage, også selvom de går engang imellem. Så savner jeg dem helt vildt og kaster mig over dem når de kommer hjem. Og de omfavner mig og kaster sig på gulvet til mig – så jeg ved bare at de også elsker mig, lige så meget som jeg elsker dem! Vi leger og hygger hele tiden, men jeg må ikke komme op i sofaen. Så nogle gange, så ligger Lisa nede på gulvet sammen med mig, på min pude – åh det er så hyggeligt og jeg falder altid i søvn med det samme.

Så jeg vil bare fortælle at I ikke behøver bekymre jer om mig mere. De fortæller mig nemlig hele tiden hvor god jeg er og at de er mit for-evigt hjem – og jeg bliver så glad hver eneste gang.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.