Kanin søger nyt hjem

Af Laerke - 30. Apr 2020

Prisen for adoption af kanin

Alle vores kaniner er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, neutraliseret, VHD1- og VHD2-vaccineret: kr. 1.200,-

På vores dyreinternatet i Tingskoven – Tranbjerg ved Aarhus formidler vi kaniner til nye kærlige hjem. Listen over kaniner bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle kaniner kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem, uden at det fremgår på siden.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udleverer kaniner til hjem, hvor de skal bo som hel eller delvis frikanin. Det vil sige, at de går frit i hele huset eller dele af det, og eventuelt har en base med god plads, hvor de kan være, når du for eksempel ikke er hjemme. Vi formidler ikke kaniner til et liv i bur med minimal udetid.

Vi formidler ikke kaniner og smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kaninerne på dyreinternatet, så skal kaninen også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kaninens vegne.

NB! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en kanin.

Når du kommer og henter din kanin med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet.

Det er vigtigt at du gør dig en række overvejelser inden du anskaffer dig en kanin.

Læs mere om:

VIGTIGE OVERVEJELSER

 

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at adoptere en af vores kaniner. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.