Hilsen fra Thyra (Nora)

Af Laerke - 17. Apr 2020

Kærlighed ved første blik: Thyra tyvstjal hjerter

Med navnet Nora, stortrives Thyra nu i nyt hjem. Her er en hilsen fra hendes nye familie:

Hun blev fundet løssluppen et sted i Malling og bragt på internatet, hvor hun fik navnet Thyra. Dér sad hun i tre måneder indtil vi faldt for hende. Hun blev beskrevet som en meget forsigtig og sky omend lidt bestemt dame, og da vi spurgte til om hun kunne lide at blive kælet med fik vi et lidt skeptisk “jaaah, det kan hun godt”.

 

Efter vi havde set hende på internatet, besluttede vi os allerede i bilen på vej hjem at hun skulle hedde Nora - og så var der ikke langt derfra til beslutningen at hun skulle være vores

I dag er Nora blomstret til en livlig og nysgerrig kanin der ikke er det mindste bange af sig, og som elsker samvær, snacks og narrestreger. Hun zoomer og laver binkies, og når hun har brug for kontakt, er hun ikke bange for at sætte sig hen på gulvet ved siden af os, eller endda puffe til en af os med snuden. Hun ELSKER at blive nusset og kan blive liggende i vel over en time af gangen hvis man først går i gang med at ae hende.

Hun er lidt af en vidunderkanin, synes vi (men vi er selvfølgelig også lidt biased)

Vi prøvede at få hende bondet over sommeren sidste år, men selv med bondingekspert og et ophold på bondinghotel viste det sig at det ikke var noget for hende. Så Nora er i dag heldig lykkelig enekanin (Aske, der skulle have været hendes makker, er i dag lykkeligt bondet med en anden kanin).

Tak for at give os og Nora denne mulighed. Vi nyder det – og det gør Nora også.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.