Af Laerke - 21. Jul 2020

Vidunderlige Vims er vild med sit nye hjem!

Her er en lille hilsen fra Vims’ nye ejere:

Hej The Voice of Pets. Her kommer lige en lille opdatering på Vims.

Da vi kom hjem med vims brugte hun de første par dage i hendes base og derefter begyndte vi at bonde hende med Olaf. Bondingen foregik i vores entre og gik faktisk rigtig godt. Vims humpede Olaf et par gange og løb lidt efter ham, men aldrig noget vildt. Efter ca. 6-7 dage var de bondet og blev derefter lukkede ud i stuen sammen uden nogle løbegårde men i stedet fik de hver deres hol med toilet og soveplads.

De trives rigtig godt, vims er stadigvæk lidt nervøs for vores hunde, men hun er begyndt at hoppe hen til dem når de ligger på gulvet.

Hun er også blevet tryg ved vores børn og de har også været rigtig gode til at respektere hende. Her i weekenden har Vims og Olaf været i haven for første gang. Vi har hegnet hele haven ind, så de nyder virkelig at komme ud og bevæge sig. Efter Olaf har fået en ven er han blevet utrolig tryg og meget nysgerrig. Det virker faktisk som om det er ham der skaber en tryghed hos Vims, så hun tør udfordre sine nye omgivelser.

Så alt i alt har det været en kæmpe succes og vi er meget glade for vores nye familiemedlem.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.