Hilsen fra Arthur

Af Laerke - 08. Sep 2020

Alle elsker Arthur

Tilbage i maj-måned blev en lille, pjusket kat fundet helt alene på et lager og indleveret på vores internat. Arthur var lille, herreløs og efterladt, men har siden da vokset sig stor og stærk – i sit helt eget hjem og med sin helt egen familie.

“Arthur har klaret indflytningen så flot. Efter et par dage løb han med kanonfart fra den ene ende af huset til den anden.

Vores voksne kat Nuggi er godt nok ikke helt tilfreds, men Arthur er tilpas nysgerrig på afstand. Han ved godt at det er Nuggi som bestemmer her i huset. Det skal lige have lidt mere tid, så tror vi på, de bliver venner.

Vi er meget taknemlige for søde Arthur, som vi elsker allerede.”

Læs hele historien om Arthurs færd gennem vores internat: Livet som herreløs killing: Arthurs historie.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.