Hilsen fra Bandit og Moana (Bella)

Af Laerke - 28. Dec 2020

Bandit og Bella har fundet et ny og kærligt hjem sammen

Her er en lille hilsen fra de to banditter:

Lørdag d. 21/11 hentede vi Bandit og Moana (nu Bella) hos jer, efter vi om onsdagen måtte aflive og begrave vores sidste gamle kat Mille på 17½ år.
Bella og Bandit er det perfekt match med os! De skønneste to misser – tillidsfulde, legesyge og glade, og de er lynhurtigt faldet til. Hils endelig deres plejefamilie og fortæl dem, at de har gjort deres arbejde virkelig godt.
Der var kul på Bandit fra starten af, efter han lige havde runderet huset et par gange. Bella var lidt mere forsigtig, men nu folder hun sig rigtigt ud, og er bestemt ikke så uskyldig, som hun ser ud. Første nat blev vi vækket kl. 3 med æltende poter på hovedpuden og i håret, og et spinderi så høj  siden da har de sovet pænt hele natten.
De “står op” kl. 5.30, når vores store dreng på 12 vågner, og så ligger de tre og hyggeslumrer i sengen, indtil det bliver tid til rigtigt at stå op. Om det er drengen eller kattene, der nyder det mest, kan ingen vist afgøre.
Vores drenge på 9 og 12 nyder til fulde at have killinger, de har kun oplevet at have gamle katte – de blev begge 17½ år.
Bella og Bandit nyder hinandens selskab, og sover ofte sammen – og nogle gange, er det bedste sted at sove bag mig på kontorstolen, men der bliver altså lidt trangt for menneskemås, når de også skal være på stolen, men hvor er det altså hyggeligt

Mange hilsnerhilsen fra bandit og moana (bella)

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.