Hilsen fra Iben

Af Laerke - 27. Aug 2020

Iben er verdens bedste kat

Ibens plejemor ønskede brænden en hilsen fra hendes nye familie, og det fik hun: 

“Hej…

Her er Iben i hendes nye omgivelser. Hun hygger sig rigtig godt, og bruger nu hele huset til at løbe rundt og lege i. Fuld fart har hun på, op og ned af sofa og senge.
Vi er meget overraskede over, hvor sød og tillidsfuld hun allerede er. Hun putter rigtig gerne med os, og kommer selv op på skødet og lægger sig.

Jeg tænker hun må have en masse hyggestunder med sig hjemme fra dig, og at det faktisk hjælper hende med at falde til ro. Vi synes hun er verdens bedste kat!
Hvis du kommer forbi en dag, kan du bare slå på tråden, så er du meget velkommen til at kigge forbi og se, hvordan hun har det.

Mange hilsner fra Iben og hendes nye familie.”

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.