Hilsen fra Luna og Vega

Af Anna - 15. Feb 2021

Dejlige Luna og Vega er faldet rigtig godt til i deres nye hjem

En hilsen fra Luna og Vegas familie:

Hejsa Tingskoven,

Lige en lille opdatering på Lulu (nu Luna) og Dior (nu Vega), som jeg adopterede i starten af november.

De er de dejligste små missepiger, og de er faldet rigtig godt til hjemme hos mig. Som forventet var Vega lidt mere forsigtig end Luna, da vi kom hjem. Men allerede dagen efter var hun på opdagelse i hele lejligheden – og puttede sammen med Luna og mig på sofaen. Nu er der ingen forsigtighed tilbage i hverken Vega eller Luna, de tonser omkring, og er rigtig gode til at aktivere sig selv og hinanden. De elsker at få besøg (de få man nu kan invitere i disse coronatider), og de har det rigtig fint med børn.

Vega er helt vild med strømper – dem hapser hun fra vasketøjskurven og tager med ind i sin kattehule. Luna er mere begejstret for hårelastikker, som hun kan bruge timevis på at lege med. Og fælles for dem er, at de er ret begejstret for vandplaskeri! Hvis de kan komme afsted med det, skal legemus, strømper og hårelastikker helst en tur i vandskålen. Det har vi meget sjov ud af.

Jeg har vedhæftet nogle billeder af dem, hvor de hygger.

Med venlig hilsen

Luna og Vegas familie

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.