Hilsen fra Mille (Deja)

Af Laerke - 21. Aug 2020

Mille (Deja) har fundet sig kærligt tilrette i sit nye hjem

Her er en hilsen fra hendes nye familie, blot et par dage efter de havde fået hende hjem: 

Kære søde medarbejdere ved Voice of Pets

Vi kan ikke lade være med at sende et par billeder af HVOR hurtigt den lille killing (Deja), som vi hentede i forgårs har fundet sig kærligt tilrette hos os.

Vi havde læst alle forbehold og gode råd – det viste sig, at Mille (som hun nu hedder) kunne rumme masser af nye indtryk og alligevel virke nysgerrig og harmonisk og tryg.

Vi er MEGET glade, så tak for hjælp og god behandling.

Kh Milles familie

Milles familie havde virkelig forberedt sig godt på at få sådan en lille ny én ind i deres hjem. De havde læst alle forbehold og gode råd til, hvordan man for eksempel introducerer en killing til et nyt hjem. Det viste sig bare, at det havde Mille ikke brug for. Fra start af var Mille nysgerrig og håndterede alle de nye indtryk supergodt. Mille har virkelig fundet sig på plads hurtigt og føler sig meget tryg hos sin nye familie.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.