Hilsen fra Mille (nu Minnie)

Af Laerke - 19. Mar 2021

Magelige Minnie har fundet sit drømmehjem

Her er en lille hilsen fra Minnies nye familie:

Hej the voice of pets
Vi ville blot skrive en opdatering på Minnie (tidligere Mille).

Vi har simpelthen fået verdens bedste kat!

Vi fik hende hjem d. 5/1-21, og vi havde fået oplyst, at hun var en lidt forsigtig/genert kat, hvilket vi var meget opmærksomme på, da vi ville give hende en rolig start på sin nye hverdag. Men Minnie har simpelthen ikke vist nogen tegn på at være forsigtig eller genert. Alt skulle udforskes med det samme, man skulle på kattebakken, lege, putte og kæle. Hun faldt bare helt til lige fra første øjeblik, og har virkelig overrasket os. Hun er en så sej, selvsikker og glad mis, og hun giver os så meget glæde!

Hun er verdens største kælepotte, men er stadig utrolig legesyg og nysgerrig.

Da hun skulle møde vores barnebarn på 8 måneder første gang, var vi meget opmærksomme, da der stod i profilen, at hun ikke skulle ud til et hjem med børn, så vi lidt nervøse for mødet. Men igen så overraskede hun os helt vildt. Minnie er virkelig vild med børn. Hun skal helt op i hovedet på dem, og holder sig helt tæt på dem, hun virker meget beskyttende overfor vores børnebørn. Selv når de to store leger vildt, så ligger hun bare og kigger på.

Så hun er alt i alt bare en helt perfekt kat, og vi er så glade for at have fået hende. Tusind tak!

Her er lidt billeder af puttetrolden:

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.