Hilsen fra Pivsen og Putte

Af Laerke - 17. Apr 2020

Pivsen og Putte er sammen fundet nyt hjem

Her er en lille hilsen fra de to banditter:

Eskild (nu Pivsen) og Ida (nu Putte) er faldet godt til. Pivsen er nysgerrig og har kigget i alle hjørner og kroge flere gange. Så snart et skab eller en dør åbnes, så er han der med det samme. Han snakker også meget og har den sødeste lille pive-stemme (deraf Pivsen).

Putte er endelig kommet ud af sin skal, men det tog noget tid, før hun turde stole på os. I skrivende stund er hun lige hoppet op på mit skød og spinder nu højt. Hun elsker at blive puttet (deraf Putte), men det skal være på hendes præmisser. Når hendes hale slanger sig, og hun vender bagenden til, indikerer hun, at hun er klar til en omgang putning.

Vi har simpelthen været heldige at få verdens sødeste katte.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.