Hilsen fra Zuma & Zion

Af Helene Sylvester - 07. Aug 2021

Charmebøfferne Zuma og Zion er kommet ud i et kærligt og trygt hjem.

Her er en lille sommer hilsen fra Zuma og Zion’s søde far. 

Hej The Voice of Pets,

Lige et par ord fra zuma og Zion.

Nej hvor er vi lykkelig for vores nye hjem vores nye ejer er så sød og kærlig ved os, sikke en skøn altan vi kan være på.

Det er et helt paradis for os og det er nu tredje dagen her og vi er ved at finde os godt til rette. Her er så meget plads der skal undersøges.

Zion og jeg er begyndt at ligge i arm. Derudover elsker han at putte i sin seng. I går lå vi på gulvet og legede alle 3 (se foto).

De tårne vi fik med fra vores tidligere hjem står nu på altanen så vi kan ligge og nyde naturen,  vi bor nemlig ud til en stor park.

Desuden har vi har et stort badeværelse så vi har god plads når vi skal på toilettet uden at skulle knibe ballerne sammen hi hi.

Juhu vores far har også gulvtæppe, så kan vi rigtig få kløet ryggen!

Sikke et dejligt hjem vi er kommet til.

Hils alle på internatet og sig tak for den gode pleje vi fik inden vi kom ud til vores nye far.

De kærligste hilsner fra Zuma, Zion og Far.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.