Bliv frivillig

Bliv frivillig

Af Anne - 17. Jul 2020

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at give kæledyr og deres mennesker et godt liv sammen. De frivillige som hjælper os, hjælper indenfor forskellige funktioner, og du har mulighed for at blive en del af de mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

 

Bliv fast frivillig

Vores hverdag er ofte travl og ingen dage ligner hinanden. Sammenhold og kærlighed til kæledyrene er vi dog fælles om hver dag. For at vi fortsat kan hjælpe kæledyr og deres mennesker, er vi afhængige af de mange frivillige ildsjæle, som dedikerer deres tid til vores fælles sag.

Kunne du tænke dig at få et fast frivilligt job hos os? Nedenfor ser du et udvalg af stillinger.

Frivillige hos The Voice of Pets - dyreinternatet i Tingskoven

Har du lyst til at gøre en forskel for kæledyrene?

Som frivillig på vores dyreinternat i Tranbjerg ved Aarhus, kan du hjælpe med at gøre kæledyrenes liv godt og trygt. Vær med på hunde-, katte- eller kaninteamet og gør en forskel for de herreløse kæledyr ved at bidrage med din tid, kræfter og kærlighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vil du være vores stemme udadtil? 

“Hej! Du taler med The Voice of Pets, hvad kan jeg gøre for dig i dag?” I tæt samarbejde med dygtige kolleger, hjælper du med at besvare vores kunders spørgsmål. Har du lyst til at være frivillig telefonist i vores servicecenter – og bruge din stemme til at hjælpe kæledyr og deres mennesker?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig i servicecenteret

 

Er du en haj til tekstforfatning og SoMe?

Kæledyrenes sag kan ikke få omtale og stemmer nok. Som frivillig i vores kommunikationsteam kan du bruge dine kommunikations- eller journalist kompetencer til at udbrede vores budskaber, dele den inspirerende historie, og vores kærlighed til kæledyrene og det, de gør for os mennesker.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig i kommunikationsteamet

 

Bliv projektfrivillig

Du kan hjælpe os på rigtig mange måde! Vi har ofte brug for hjælp til forskellige handy-man-projekter. Projekterne kan være store eller små, inde eller ude, hverdage eller weekender. Så hvis du er håndværker, selvlært handy, eller for eksempel gartner, og har lyst til at sætte dine hænder til at gøre en forskel for kæledyr og de ildsjæle, som passer på dem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Måske matcher vores projekter, det dine hænder kan? Kontakt os og hør hvordan du kan hjælpe som projektfrivillig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv projektfrivillig

 

 

Er du på offentlige ydelser, er det vigtigt du sætter dig ind i, hvilke regler der er for frivilligt arbejde, inden du ansøger:

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.