Et fællesskab og et ansvar

Et fællesskab og et ansvar

Af Laerke - 21. Apr 2020

Pia er frivillig i servicecenteret, hvor hun passer telefonen, svarer på spørgsmål og sikrer sig, at vigtig information bliver videregivet til de rigtige kollegaer. Hun er frivillig, fordi hun gerne vil støtte det store stykke arbejde, som der bliver gjort for kæledyr og mennesker.

”Jeg har tit tænkt på at blive frivillig, og nu havde jeg muligheden. På hjemmesiden så jeg, at der manglede frivillige til servicecenteret. Det tænkte jeg godt kunne være noget, jeg kunne finde ud af”, fortæller Pia.

Da hun havde tiden til at arbejde frivilligt, og syntes at stillingen lød interessant, søgte hun om at blive frivillig. Hun kom hurtigt til samtale og fik stillingen.

”Der er så mange rare kæledyr og mennesker, og der kommer nogle dejlige mennesker på besøg og kigger på kæledyrene. Jeg bliver så glad, selvom jeg bare sidder ved et skrivebord, og egentlig ikke har så meget med kæledyrene at gøre. Men jeg kan altid gå over til dem. De står jo altid klar til at snakke”, fortæller Pia.

Pia bor tæt på internatet i Tranbjerg ved Aarhus, hvorfra hun også har adopteret flere katte. Hun har været medlem i mange år og vil gennem frivilligt arbejde gerne hjælpe endnu mere til.

”The Voice of Pets hjælper mange kæledyr, som bliver kasseret, selvom de slet ikke fortjener det, og har masser af liv tilbage. Kæledyrene giver os rigtig meget. De kan få os til at åbne op og udvikle os som mennesker. De er ikke passive, men kan faktisk gøre noget godt for os, hvis vi forstår at håndtere dem korrekt”, forklarer Pia.

Som frivillig hos The Voice of Pets er man aldrig alene. Man kommer ind i et team, og arbejder side om side med andre frivillige og fastansatte.

”Man kommer lettere afsted, fordi man ved, her både er rare mennesker og kæledyr: et fællesskab og et ansvar”, slutter Pia.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.