Bliv plejefamilie

Bliv plejefamilie

Af Laerke - 31. Mar 2020

Har du lyst til og mulighed for at give moderløse killinger en god start på livet? Og har du mulighed for at give hunkatte med killinger en tryg base? Hunkattene stresser ofte over de andre katte på vores internat og en boks med en kattefamilie bliver hurtigt for lille – der er du som plejefamilie guld værd.

Vi søger altid nye plejefamilier, der kan have killinger boende indtil de er 12 uger gamle og klar til et nyt kærligt hjem. Er du plejefamilie, så er killingerne og deres mor en del af din familie. For at de bliver så godt rustet som muligt til et liv i en ny familie, er det vigtigt, at de oplever en dagligdag med hverdagens rutiner, lyde og måske andre katte eller hunde.

At være plejefamilie for katte og killinger er ulønnet, men du får al forplejning til kattene under plejeperioden, såsom foder, kattesenge, håndklæder, kradsetræer, kattegrus, legetøj osv. Så alt du skal gøre, er at nusse, kæle og socialisere de små, så vi kan sende dem videre i livet med høj haleføring.

For at blive godkendt som plejefamilie, er det vigtigt, at du har adgang til en bil, eller hurtigt kan låne én. For skal en af kattene akut til dyrlægen, skal det være praktisk muligt for dig at komme hurtigt afsted. Ligeledes skal du også hente og aflevere kattene og killingerne igen, og der er offentlig transport ikke særlig trygt for sårbare dyr.

Vil du høre mere om at være plejefamilie, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.