Bliv praktikant via kommunen

Bliv praktikant via kommunen

Af Laerke - 20. Apr 2020

Vi er glade for de mange praktikanter, som i løbet af året hjælper os på forskellige måder. Nogle hjælper med at passe dyrene på internatet i Tranbjerg ved Aarhus, andre hjælper for eksempel i kommunikationsafdelingen i forbindelse med studiepraktik eller i forbindelse med virksomhedspraktik via A-kassen.

Bliv praktikant via kommunen

Har du lyst til at give kæledyrene på internatet i Tranbjerg ved Aarhus kærlig omsorg og pleje, så skal du ansøge via din kommune. For at vi sammen får den bedst mulige oplevelse, er det vigtigt, at du kan arbejde minimum 20 timer om ugen, og at du er fysisk velfungerende.

En repræsentant fra kommunen tager kontakt til os, og herefter finde vi ud af, om vi er et godt match, og vi finder et fornuftigt forløb for din praktikperiode.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.