Bliv studiepraktikant

Bliv studiepraktikant

Af Laerke - 20. Apr 2020

Vi er glade for de mange praktikanter, som i løbet af året hjælper os på forskellige måder. Nogle hjælper med at passe dyrene på internatet i Tranbjerg ved Aarhus, andre hjælper for eksempel i kommunikationsafdelingen i forbindelse med studiepraktik eller virksomhedspraktik via A-kassen.

Rå relevant erfaring som studiepraktikant

Er du i gang med en uddannelse og leder du efter en spændende praktikplads, så er The Voice of Pets måske den helt rigtige praktikplads for dig. Vi har løbende brug for ekstra hænder og kløgtige hoveder i vores PR/kommunikations- og marketingteams. Studerer du kommunikation, journalistik, cand.merc. eller lignende, så er du måske vores næste praktikant. Vi tilbyder en masse spændende og varierede opgaver, som giver dig relevant og meningsfuld erfaring indenfor dit felt.

Da vi er en velgørende forening, tager vi som hovedregel kun ulønnede praktikanter.

Søg din næste praktikplads ved at udfylde nedenstående formular og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.