Buller har gjort mit liv så meget bedre

Buller har gjort mit liv så meget bedre

Af Laerke - 08. Apr 2020

Kære bestyrelse

Jeg synes, at jeg vil sende jer en lille nytårshilsen, og takke for jeres store arbejde, hvor der sikkert er gode oplevelser og dårlige oplevelser. Hvis I ikke havde stablet denne forening på benene, havde jeg aldrig og mener aldrig fået denne store livskvalitet, som jeg har opnået at få, efter jeg fik Buller. Nu har jeg haft Buller i 13 måneder og har den dag i dag:

Svært ved at forstå, at mit liv, er blevet så meget bedre

Tænk at jeg kan:

 • Snakke normalt
 • Stort set ingen ufrivillige bevægelser
 • Er ikke bange for at gå i mørke
 • Kigger mig aldrig nervøst over skulderen
 • Bliver ikke forskrækket mere
 • Er begyndt at lave varm mad til mig selv
 • Kan overskue meget mere
 • Er mere glad i hverdagen
 • Kan holde til at være på weekendture, uden at skulle hvile og kunne være social
 • Tabt mig 8 kg
 • Får ofte gået 1,5 til 2 timer hver dag.
 • Jeg bliver ikke så let sur
 • Jeg går i tøjforretninger selv og har overskud til at vælge tøj, uden at tage det første og bedste
 • Har droppet min aftensmedicin
 • Der er sikkert andre ting, som jeg ikke husker.

Tænk sig, at alt det har Buller udrettet, men uden jeres forening, havde jeg aldrig fået Buller

Måske at det ovenstående kan beholde jeres gejst til at lave dette store arbejde, som det uden tvivl er at drive foreningen. Jeg er i hvert fald dybt taknemlig for jeres store indsats.

Tak til Thomas Hjortshøj for foto af Buller og hans ejer

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.