Dyregravpladsen i Aarhus

Dyregravpladsen i Aarhus

Af Laerke - 06. Apr 2020

Om dyregravpladsen 

En måde at bearbejde sorg på, er at have et gravsted, hvor du kan mindes dit kære kæledyr. Vi har i en årrække drevet en dyregravplads i Aarhus. Gravpladsen er venligst stillet til rådighed af Aarhus Kommune for borgere i kommunen, der gerne vil have et kæledyr begravet på pladsen.

Vi ville ønske, at flere kommuner ville stille jord til rådighed, for de mange kæledyrsejere, som har brug for et sted at gå hen og mindes og bearbejde sorgen.

Dyregravpladsen i Aarhus

 

Dyregravpladsen er et sted, hvor du kan gå hen og mindes dit kæledyr, og det er der rigtig mange i årenes løb, som har været glade for. På dyregravpladsen har vi to forskellige typer gravsted:

  • Umarkeret gravsted
  • Markeret gravsted (gravstedet markeres med en nummeret flise, som er inkluderet i prisen)

Gravstederne har også forskellig størrelse:

  • Lille gravsted bruges typisk til fugl, marsvin og lignende smådyr
  • Mellem gravsted bruges til kat, lille hund og kanin
  • Stort gravsted bruges typisk til store hunde

 

Priser for grave på dyregravpaldsen

Gravsted Lille Mellem Stor
Umarkeret 400 kr 525 kr. 650 kr.
Markeret 600 kr. 825 kr. 1.050 kr.
  Fornyelse af gravsted uanset størrelse 500 kr.
  Transportgebyr for afhentning af dyr 350 kr.

Beslutter du dig for et gravsted, har du gravstedet i 5 år, hvorefter du har mulighed for at forny gravstedet i yderligere 5 år.

Efter begravelsen sender vi dig en faktura på begravelsen. Vælger du et umarkeret gravsted er prisen et engangsbeløb. Vælger du et markeret gravsted gælder betalingen for 5 år. Herefter har du mulighed for at forny perioden for yderligere 5 år, hvilket du automatisk bliver tilbudt, når tiden nærmer sig for udløb af den igangværende aftale.

 

Hvad gør du?

Er du borger i Aarhus Kommune kan du få dit kæledyr begravet på Dyregravpladsen i Aarhus. Du skal selv medbringe en kasse eller et tæppe til begravelsen.

Dyregravpladsen har adressen: Høskovvej/Skovkanten, 8260 Viby J.

Ønsker du at få begravet dit kæledyr på dyregravpladsen, er du velkommen til at

Kontakt os

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.