Din forening

Din forening

Af Laerke - 12. Jan 2021

Er du medlem af Dansk Dyreværn Århus, også kendt som The Voice of Pets?

The Voice of Pets (Dansk Dyreværn Århus) omfavner både arbejdet med nødstedte kæledyr samt den psykiatriske servicehund. Kæledyr giver os mennesker meget, og den værdi vil vi tydeliggøre, så vi på sigt mindsker omfanget af misrøgt.

Dit medlemskab af vores forening

Som medlem skal du have stor tak for din støtte til vores forenings arbejde for kæledyr og mennesker. Du gør en forskel!

Har du brug for hjælp til dit medlemskab? Vi hjælper dig på vej.

  1. Jeg har spørgsmål vedrørende mit medlemskab, hvem kontakter jeg? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst på info@thevoiceofpets.dk.
  2. Jeg vil gerne hjælpe, hvordan gør jeg? Hvis du er interesseret i at støtte vores foreningen udover dit medlemskab, sætter vi stor pris på donationer til vores arbejde – Støt os.
    Du har også mulighed for at udføre frivilligt arbejde – Bliv frivillig.
  3. Jeg ønsker ikke længere at være medlem, hvordan melder jeg mig ud? Ønsker du at melde dig ud af vores forening, er du velkommen til at skrive en mail til info@thevoiceofpets.dk
  4. Er mine kontaktoplysninger korrekte?/Jeg har fået ny adresse, hvad gør jeg? 
    Er du flyttet eller ved du, at du snart skal flytte? Eller er du i tvivl, om vores kontaktoplysninger på dig er korrekte? Kontakt os via nedenstående skema, så tjekker/opdaterer vi dine oplysninger i vores system. Ønsker du, at vi ikke gemmer dine oplysninger, bedes du ligeledes udfylde skemaet og tilføje dette i kommentarfeltet.
  5. Jeg ønsker ikke længere at støtte månedligt, hvordan afmelder jeg min månedlige betaling? Kontakt os venligst på info@thevoiceofpets.dk.

 

Bliv medlem

DKK 175DKK 350

Støt os med et medlemsskab af The Voice of Pets.

Bliv medlem - Enkeltperson
DKK 225
Bliv medlem - Familie (minimum 2 personer)
DKK 350
Bliv medlem - Pensionist
DKK 175
Bliv medlem - Studerende
DKK 175
Ryd

Varenummer (SKU): blivmedlem-enkel Kategori:

Bliv medlem

Fra: DKK 175 / år

Støt os med et medlemsskab af The Voice of Pets.

Bliv medlem - Enkeltperson
DKK 225 / år
Bliv medlem - Familie (minimum 2 personer)
DKK 350 / år
Bliv medlem - Pensionist
DKK 175 / år
Bliv medlem - Studerende
DKK 175 / år
Clear

Varenummer (SKU): blivmedlem-maaenedligt Kategori:

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.