Blackster

Køn: Hankat
Alder: 10/05/2021
Race: Huskat
Alder
10/05/2021
Han
Hankat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed
Blackster er en super fræk hankat som elsker leg og ballade. Jo mere fart der kan være jo bedre, så et hjem hvor der er højt aktivitets niveau ville være perfekt til ham.
Han er vant til børn og er meget glad for andre katte.
Når han begynder at melde sin træthed, kommer han selv hen og forlanger nus og allerhelst på mavsen. Han elsker desuden grene og alt legetøj der kan kastes. Deruover elsker han vådfoder som han får morgen og aften som snack. Han søger ofte terressedøren, så et hjem med mulighed for udeleg ville være helt ideelt.
Historie
Historie

Blackster har boet hos en plejemor siden han var lille. Han er født d. 10. maj 2021. Det er med i prisen at Blackster bliver mærket og kastreret, også selvom han ikke når det her på internatet, så bliver han sendt ud med certifikat.

Søger
Søger

Blackster søger et hjem hvor han kan være aktiv på indendørs og udendørs. Samt et hjem hvor han kan blive aktiveret med sjov og leg, da han er en energi bombe.

Han er vant til børn og er meget glad for andre katte, så et hjem hvor der er en anden yngre kat ville være at anbefale.

Så søger man en ballademager med krudt i rumpen er Blackster det helt rigtige valg.

Er du interesseret i at give Blackster et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.