Diva

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 19/05/18
Race: Huskat
Alder
19/05/18
Steriliseret hun
Steriliseret hunkat
Kat
Huskat
Inde-/udekat
Inde-/udekat
Personlighed
Personlighed

Diva har boet hos sin ejer siden hun var 8 uger. Hun blev fundet indespærret på et toilet sammen med sin mor, søskende og en hankat, der måske har været far til killingerne.

Ejer beholdt Diva og hendes søster Prinsesse, som vi tidligere har fundet nyt hjem til. De to har desværre ikke fungeret ret godt sammen som voksne, hvorfor de blev skilt ad. Diva er blevet meget mere kælen og opsøgende efter hun er blevet enekat, så det skal hun blive ved med at være – hun bryder sig bestemt heller ikke om andre katte.

Diva skal lige se nye folk an, men kan godt løftes af ejer og dem hun kender. 

Er stadig meget legesyg og særligt glad for tøjmus og bolde.

Ligger gerne næsten oppe i hovedet på ejer om natten.

Er renlig, men forventer en ren bakke, hvis ikke hun kan komme udenfor for at besørge. 

Hopper på bordene. Vant til kradsetræ, som hun er glad for at slænge sig i.

Hun er vant til at komme udenfor og er en dygtig musefanger. Hun har boet som indekat i forbindelse med flytning, men det trives hun bestemt ikke med.

Historie
Historie

Diva har boet på internatet siden den 26/02/2021. Hun er indleveret da ejer skal flytte i ældrebolig, hvor der desværre ikke må være kat. Hun nåede at flytte ud i nyt hjem i en kort periode, men kom desværre retur da ejer fandt hende for aktiv, særligt om natten. Derfor er det vigtigt, at hun får adgang til at komme udenfor i løbet af natten (allerhelst via kattelem), og gerne må være i soveværelset i nattens løb, da hun ellers “banker på” og vil ind.

Søger
Søger

Diva søger et roligt hjem uden andre dyr eller børn, hvor hun kan komme udenfor.

Se vores video af søde kælne Diva her:

Kælne Diva

Er du interesseret i at give Diva et nyt hjem? Vi modtager kun henvendelser via vores adoptionsskema.

Ansøg om Adoption

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.