Dundee

Køn: Kastreret han
Alder: 09/04/20
Race: Bl. Løvehoved
Alder
09/04/20
Kastreret han
Kastreret han
Kanin
Bl. Løvehoved
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

Dundee er den mest kærlige og fantastiske kanin. Den tidligere familie har haft ham fra han var lille kaninunge. Han er meget social og vurderes af plejefamilien til godt at kunne bo i en børnefamilie, da han er vant til børn og selv søger børnene ved at ligge sig hen til dem for at blive nusset. Han hopper op i sofaen til en og elsker nærmest alle former for godbidder. Haven er et kæmpe hit så, hvis Dundee kunne få mulighed for også at komme lidt udenfor, vil hans lykke være gjort. 🙂

Historie
Historie

Dundee har boet på internatet siden 09/07/21. Han var indleveret til bonding sammen med sine søskende, men efter flere forsøg, må plejefamilien konstatere, at Dundee ikke kan bondes med de andre.

Søger
Søger

Søger et hjem som hel – eller delvis frikanin. Han er yderst social, og vil ikke trives i et hjem, hvor man er meget væk hjemmefra. Han søger gerne en børnefamilie, hvor børnene kan være om en kanin, med ro og respekt. Plejefamilien vurderer, at han godt vil kunne bondes med en anden kanin, hvor kemien matcher.

Dundee er blevet kastreret den 26/06/20 og er derfor hormonfri.

Dundee kan besøges efter aftale hos plejefamilien, som er bosat i Tranbjerg J.

Er du interesseret i at give Dundee et nyt hjem?

Ansøg om Adoption 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.