Faith

Køn: Steriliseret hun
Alder: 01/07/19
Race: Blanding
Alder
01/07/19
Steriliseret hun
Steriliseret hun
Kanin
Blanding
Hel/delvis frikanin
Hel/delvis frikanin
Personlighed
Personlighed

Faith er en skøn kaninpige, som gerne vil snakkes med. Hun sætter dog pris på, at man lærer hinanden at kende først, inden man begynder at nusse med hende, ellers kan hun godt finde på at trække sig.

Faith er nysgerrig og vil gerne være med, hvor der sker noget. I nye situationer og miljøer, skal hun bruge lidt tid på at vænne sig til omgivelserne.

Faith er aktiv og god til at aktivere sig selv. Hun bruger gerne tid på at omrokere på sine ting, indtil de står helt perfekt. Faith er også ret legeglad, og man vil ofte kunne se og høre hende igang med at kaste med sin træbold.

Faith er også god til at tage nogle pauser, hvor hun ligger og slapper af.

Historie
Historie

Faith har boet på internatet siden 18/01/21. Hun blev fundet i en papkasse ved en rasteplads på Dybdalen i Resenbro sammen med kaninen Lucky. Begge kaniner blev indleveret på vores internat.

Søger
Søger

Faith søger et roligt hjem med plads til at gå på opdagelse og boltre sig i det tempo der passer til hende, som hel eller delvis frikanin.

Faith vil passe rigtig godt i et hjem hvor man går op i mentalaktivering, da hun gerne bruger tid på sin foderbold, hvis der er puttet lidt lækre ærteflager i. Hun virker ikke specielt sensitiv overfor glatte og forskellige underlag.

Faith er blevet steriliseret den 18/03/21 og vil være hormonfri efter 6-8 uger.

Er du interesseret i at give Faith et nyt hjem?

Ansøg om Adoption 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.