Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Af Anne - 21. Apr 2021

Ekstraordinær generalforsamling 

Torsdag den 19. august 2021 kl. 19:00, hos Dansk Dyreværn Århus, Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J

Bestyrelsen for Dansk Dyreværn Århus indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Dyreværn Århus med følgende dagsorden:

  1. Valg af dirigent;
  2. Fremlæggelse af forslag om fusion af Dansk Dyreværn Århus med Dyrenes Beskyttelse med Dyrenes Beskyttelse som den fortsættende forening;
  3. Eventuelt.

Sammen med indkaldelsen følger fusionsplan samt fusionsredegørelse udarbejdet af bestyrelsen.

Fremsættelsen af forslaget om fusion sker i forlængelse af redegørelsen for foreningens økonomiske situation på den ordinære generalforsamling den 25. maj 2021.

Som følge af situationen alvor, og under hensyn til forslagets betydning for foreningen, afholder bestyrelsen for alle medlemmer et

ORIENTERINGSMØDE

søndag den 8. august 2021 kl. 15:00

Orienteringsmødet holdes på internatet, Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J. Der vil på mødet være lejlighed til at mødes med bestyrelsen og få svar på de spørgsmål, som forslaget giver anledning til. Tilmelding ufornøden.

 

Tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling bedes venligst ske til foreningen senest den 12. august 2021 via tilmeldingsblanketten længere nede på denne side eller via tba@thevoiceofpets.dkVi vil gerne have din e-mail samt telefonnummer ved tilmeldingen til den ekstraordinære generalforsamling.

 

Bestyrelsen for Dansk Dyreværn Århus:
Peder Østergaard, fmd., Finn Østergaard Sørensen, Anne Juul Trane, Ole Mikkelsen, Casper Bjørn Jensen, Bo Vestergaard Kristensen, Tinna Holmbo.

Hent Fusionsplan & Fusionsredegørelse her.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.