Forskning

Forskning

Af Laerke - 31. Mar 2020

Forskning skaber forandring

Viden er med til at forandre verden, og vi er med til at skabe den. Vi tror på, at viden, oplysning og forståelse skaber den forandring i verden, som skaber bedre forhold for kæledyr i det danske samfund.

Med viden kan vi også styrke det værdifulde bånd mellem kæledyr og mennesker. Løfter vi værdien af kæledyr, kan vi på sigt skabe en bedre verden for kæledyr og deres mennesker.

 

Initierer forskning om kæledyr

Derfor er vi med til at skabe den nødvendige viden ved at initiere og deltage i forskningsprojekter. Vi har virkelig gode faciliteter for kæledyr på vores internat i Tranbjerg. Dem stiller vi til rådighed for speciale- og ph.d.-studerende og deltager gerne selv i det omfang, det er relevant.

 

Forskning om kæledyrseffekten

Også viden om kæledyrseffekten eller tilknytningen mellem kæledyr og mennesker, er vigtig viden at styrke og udbrede. Sikke mange mennesker, der kan få glæde i hverdagen af kæledyr, så de sammen får et bedre liv sammen. For behandler vi vores kæledyr godt, er det utroligt, hvor megen glæde vi kan få igen. Og jo mere vi ved, jo stærkere bånd kan vi skabe mellem kæledyr og mennesker.

Forskning skaber forandringVi har kontakt med forskere og har projekter i støbeskeen til at føre viden indenfor dette felt til nye højder. Er du interesseret i deltage eller bidrage til forskning hos The Voice of Pets, hører vi gerne fra dig:

Kontakt os


Læs mere om: 

Forskningsudvalget

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.