Fremlyste kæledyr

Fremlyste kæledyr

Af Laerke - 31. Mar 2020

Fremlyste kæledyr

Vi er dybt taknemmelige, når bekymrede danskere vælger at indfange og indlevere kæledyr, der går fortabte rundt. De vil, ligesom os, gerne have, at kæledyrene finder hjem igen. Her kan du se de kæledyr, som er blevet indleveret på internatet – Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J.

OBS! Pr. 1. juli 2021 bortfalder fremlysningspligten på katte. Umærkede katte vil derfor ikke længere blive fremlyst fra vores internat. Du kan læse om den nye lovgivning her.

Ved indlevering af mærkede dyr kontaktes ejer med det samme, såfremt dyret er korrekt registreret. Er der ikke kontakt til ejer, fremlyses dyret i 24 timer, inden det bliver overdraget til internatet.

Rødstribet hankat fra Aarhus N

Køn: Hankat
Alder: Voksen
Race: Huskat

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.