Kommunikations- eller journalistfrivillig

Kommunikations- eller journalistfrivillig

Af Laerke - 20. Apr 2020

Bliv frivillig kommunikationsmedarbejder eller journalist og gør en forskel for kæledyr og deres mennesker

Er du lidt af en sprognørd, og elsker du at lege med ord? Vi søger kommunikations- eller journalistfrivillige, som har lyst til at gøre en forskel og hjælpe med at formidle vores budskaber og viden. 

Hvem er vi?
The Voice of Pets er en velgørende forening, som har eksisteret siden 1948. I den tid har vi hjulpet tusindvis af nødlidende kæledyr til et bedre liv. Det vil vi fortsætte med og samtidig kobler vi en del andre værdifulde og vækstskabende aktiviteter på porteføljen.

Vores forretningsmodel har været gennem en større om modellering, og vi er derfor i gang med en gennemgribende styrkelse af hele vores struktur, aktiviteter, markedsføring og fundraising.

Er du den nye spiller på vores kommunikationsteam?
Som kommunikations- eller journalistfrivillig, vil du komme til at spille en vigtig rolle i vores styrkelsesproces og få et stort spillerum til at lære og suge ny viden til dig og uddele af din eksisterende viden indenfor kommunikation eller journalistik.

Vi tilbyder dig at blive en del af en spændende organisation, hvor din indsats er med til at gøre en forskel for kæledyr og mennesker. Vi har stor fokus på frivillighed og på at det skal være sjovt.

Du vil arbejde tæt sammen med vores kommunikationsafdeling, men også løse kommunikative opgaver med vores fagligt stærke internatskolleger.

Vi forventer, at du er nysgerrig på:

  • udarbejdelse af content til sociale medier
  • udarbejdelse af artikler til hjemmeside
  • grafiske opgaver, videooptagning, fotografering og redigering
  • public relations og fundraising
  • nyhedsbreve og intern kommunikation
  • pressehåndtering

Din personlighed er vigtig for os
Vi tilgår vores arbejde med en seriøs passion i et uformelt og inspirerende miljø. Er du engageret, initiativrig og har let til smil, vil du derfor passe perfekt ind i vores team.

Vi værdsætter en kollega, som ikke er bange for at fremlægge sine ideer og samtidig har en god forståelse for, hvad der kan lade sig gøre i den virkelige verden og indenfor rammerne af vores forretningsmodel. Du skal derfor gerne være uddannet eller under uddannelse inden for kommunikation eller journalistik.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også har:

  • erfaring med videooptagelse, redigering og grafisk arbejde
  • viden om og interesserer dig for kæledyr og dyreværnsarbejde
  • interesse og indsigt i politik
  • erfaring med analyseværktøjer

Vi ser gerne, at du kan hjælpe flere timer ad gangen, måske i klumper, idet det vil give det bedste flow i løsning af opgaverne.

Bliv frivillig kommunikationsmedarbejder og gør en forskel
Kæledyrenes forhold i Danmark er ikke altid rosenrøde. Mange har hårdt brug for hjælp, men kan ikke selv råbe op. Som kommunikations- eller journalistfrivillig hos os giver du nødstedte kæledyr din stemme.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt vores kommunikationschef, Kirsten Haug. Medsend gerne en motiveret ansøgning og dit CV, når du søger stillingen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.