Kære medlemmer og støtter

Kære medlemmer og støtter

Kære medlemmer og støtter

Allerførst vil vi gerne takke jer for jeres tålmodighed i forbindelse med bestyrelsesskiftet i Dansk Dyreværn Århus og den nye bestyrelses forsinkede udmelding omkring fremtiden.

Det skyldes ganske enkelt, at vi i de forløbne uger, har måttet få struktur på det overleverede materiale fra den tidligere bestyrelse, danne os et overblik over den katastrofale økonomi, holde møder med revisoren, tage os tid til at tale med personalet, holde virtuelt møde med økonomiudvalget i Århus kommune omkring støtte derfra samt møde med andre dyreværnsforeninger, holde ekstraordinært mange bestyrelsesmøder, forberede ordinær generalforsamling og sideløbende håndtere pressen. Opgaverne har været talrige og vanskelige.

Her på den anden side af den ordinære generalforsamling, kan vi nu delagtiggøre jer i de nedslående nyheder:

Pengene slipper op til august, sådan som regnskaberne ser ud. Det betyder, at hvis ikke vi kan rejse ca. 6 mio. kr., så går Dansk Dyreværn Århus konkurs. Det er desværre resultatet af den økonomiske kurs, der har været ført de seneste 3 år. Der er nu tiltrådt en helt ny bestyrelse, som har indgående kendskab til foreningen, og som er økonomisk ansvarlige, men vi kæmper mod tiden i forhold til at kunne skaffe pengene til foreningens overlevelse.

Da medlemmerne i den nye bestyrelse gerne vil sikre både dyrene, foreningens og medarbejdernes fortsatte eksistens, har vi derfor været i dialog med andre dyreværnsforeninger. Den redningsplan, som den afgåede bestyrelse sagde, de havde, viste sig ikke at være en detaljeret redningsplan, men blot en overdragelse af stedet til Dyreværnet i Rødovre, som herefter vil have fuld kontrol. Og da der ikke foreligger noget på skrift, er det svært for den nye bestyrelse at forholde sig til. Vi vil naturligvis gerne genoptage dialogen med Dyreværnet, og vi har også haft møde med Dyrenes Beskyttelse omkring videreførelse af foreningen i tilfælde af, at det ikke lykkes os at rejse pengene selv.

Dansk Dyreværn Århus har brug for al den hjælp, vi kan få! Vi har brug for DIG!

Hjælp os med at nå så langt ud til alle som overhovedet muligt. Del vores opslag, og I må meget gerne opfordre jeres venner til at donere et bidrag stort som småt – alt hjælper dyrene i Tingskoven.

Sammen er vi stærke!

Kærlig hilsen Bestyrelsen

Du gør en forskel

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.