Kaninens Uge 2021

Kaninens Uge 2021

Af Anne - 29. Mar 2021

Uge 13 er kaninens uge hos The Voice of Pets! 

Vi dedikerer hele uge 13 2021 til kaninen, for at sætte fokus på frikaninskonceptet og kaninvelfærd. Kaniner hører ikke hjemme i bure – det er et trist og indelukket liv, som hverken gør godt for kaninens fysiske eller psykiske helbred. Vores internat formidler derfor kun kaniner til nye hjem, hvor de kan leve som hel eller delvis frikaniner. Det betyder et frit liv i hjemmet, med eller uden aflukkelig base, hvor de kan søge ro og fred. Frikaniner er gladere og sundere kaniner! 

Igennem hele uge 13 deler vi ud af vores viden og hjælper til bedre forståelse af kaninen som kæledyr. Du vil kunne finde links til alle vores aktiviteter på denne side, som ugen forløber. God påske!

kaninens uge

 

Mandag d. 29/03/21

Mal en frikanin! Download og print vores frikanin helt gratis og mal den i de flotteste farver. Du kan slippe den løs og pynte op derhjemme, eller scanne og sende den til os, så pynter vi op på vores internat.

 

Tirsdag d. 30/03/21

Overvejer du at få frikanin? Vi giver dig 5 gode grunde til hvorfor kaninen er et dejligt kæledyr!

 

Skærtorsdag, torsdag d. 01/04/21

Rigtig mange af vores dejlige internatkaniner har ventet længe på at finde lige deres nye drømmehjem. Mød dem alle sammen lige nu og kontakt os, hvis du kunne være interesseret i at adoptere en frikanin!

 

Fredag d. 02/04/21

Hvordan fodrer man bedst en kanin? Måske du allerede har godt styr på det eller godt kunne tænkte dig nogle gode tips? Tag vores kaninfoderquiz!

  • Link tilgængeligt fredag d. 02/04/21

 

Lørdag d. 03/04/21

Hvem har fået nyt hjem fra vores internat denne uge? Det er tid til vores ugentlige snude-opslag på Facebook!

 

1. påskedag, søndag d. 04/04/21

Har du husket at sætte kryds i kalenderen i morgen, når vi sender live fra vores internat? Afsted, afsted!

 

2. påskedag, mandag d. 05/04/21

Så er det blevet tid til vores livestream! Se med, når vi sender direkte fra vores smådyrsafdeling klokken 14:00. Her kan du møde alle vores adoptionsklare kaniner – og marsvin!

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

JEG VIL HJÆLPE

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.