Pasningsvejledning for din kanin

Pasningsvejledning for din kanin

Af Laerke - 25. May 2020

Vejen til det gode liv

Hos The Voice of Pets går vi meget op i, at du og din kanin får det bedste liv sammen. Kaniner er komplicerede kæledyr, og forkert pasning kan have store konsekvenser for kaninens trivsel. Vi har derfor samlet en masse gode råd og faglig viden fra vores dygtige personale i en pasningsvejledning, så du kan give din kanin det bedste liv. Du kan også læse flere, uddybende artikler nedenfor.

Pasningsvejledning til din kanin – en guide til hånden 

Mangler du en håndgribelig guide til livet med kanin? Denne vejledning henvender sig til dig, der enten lige har fået kanin, eller stadig overvejer, om en kanin er det rette kæledyr for dig. For at give en kanin et godt liv er det vigtigt, du kender kaninens adfærd og behov, så du forstår, hvad et kaninliv indebærer. Inden du anskaffer dig en kanin, bør du også overveje, om en kanin er det rette kæledyr for dig, og om du kan tilbyde den et tilfredsstillende liv.

Vi hjælper dig på vej til et godt liv med kanin. Download vores pasningsvejledning helt gratis.

pasningsvejledning for din kanin

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.